Om Heta as

Hybeko AS ble etablert i 1976 av to svenske leverandører, Hymo AB og Kugelverken AB, i samarbeid med fire norske distriktsrepresentanter. Hybeko AS hadde da sitt hovedkontor i Oslo med distriktskontorer i Bergen, Skien, Stavanger og Trondheim. Etter syv års drift ble Hybeko AS splittet i tre selskaper i ulike deler av landet; Hybeko-Irgens AS, Hybeko-Forland AS, Hybeko-Holvik AS. Selskapene utviklet seg etter dette uavhengig av hverandre og til dels i forskjellige retninger.

Hybeko-Irgens AS sine hovedprodukter har alltid vært løftebord og vareheiser, samtidig har de også arbeidet med andre produkter som personløftere og lasteramper.

I 2013 byttet Hybeko-Irgens AS navn til HETA as og ble overtatt av Torleif Mørk. Vi holder til på en koselig gård utenfor Blaker.

Fra 1. januar 2021 ble HETA AS en del av DEMANOR AS. DEMANOR er en av de ledende leverandørene innenfor kraner og materialhåndtering i Norge, og har ved siden av å være representant for Demag Cranes & Components også en betydelig omsetning av løftebord og vareløftere.

Vi er din leverandør av løftebord og vareheiser i Norge.

Kontakt oss:

DEMANOR AS
Kobbervikdalen 67, 3036 Drammen
Tlf: 32 20 94 00
post@demanor.no

Torleif Mørk, salgsingeniør
Mob: 40 00 40 20
tm@demanor.no